Növényeink

Oltott zöldségek

Az oltás során 2 növényből csinálunk egyet . - Az egyik növény erős gyökérzettel rendelkezik , betegségeknek ellenáll , viszont a termésének íze elhanyagolható . - A másik növény rendkívül ízletes terméseket hoz , kimagasló hozamot produkál , viszont betegségekre érzékeny . Fogjuk a két növényt és magonc korában az egyes növény gyökerére ráoltjuk a kettes növény zöld hajtását . Így egy tökéletes palánta keletkezik , finom terméssel , bő hozammal , erős , mélyreható gyökérzettel mely által betegségeknek ellenáll , szárazságot és egyéb időjárási tényezőket sokkal jobban bírja .

Paradicsom "Insalataro Gigante"

Hatalmas terméseket hozó befőzni való paradicsom

Paradicsom "Liscio"

Szabályos gömbölyű , piros termései kb 100 grammosak . Bőtermő , kiválóan tárolható . Friss fogyasztásra , vagy salátába ajánljuk .

Paprika "Corno di Torro Rosso"

Bőtermő , zöldből pirosba érő betegségeknek ellenálló fajta . Édes ízű, jó aromájú, népszerű olasz paprika. Felhasználása friss fogyasztásra salátáknak.

Padlizsán "Tonda Nera"

Korai , jó hidegtűrő . Nagy ovális lila termések . Rendkívül bőtermő . Tövis nélüli fajta !

Uborka "Ministar"

10 cm-es terméseket hozó snack uboka . Nagyon finom , ropogós termések . Ampolnába ültetésre is alkalmas .

Sárgadinnye "Retato"

Narancssárga húsú , mézédes fajta . Termése 1-2,5 kg.

Görögdinnye "Oblungo"

Korai , mézédes , bőtermő . Húsa piros .

Hírlevél feliratkozás

Elérhetőség