GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések !

 

  •  Kertészetünkből egyenlőre nincs lehetőség postán rendelni .

 Ennek több oka is van pl. , hogy kertészetünkben prémium  minőségű késznövényeket igyekszünk előállítani , ebből kifolyólag méretük az átlagostól nagyobb , így egy dobozba nem  sok fér , ezért  nem éri meg a postai szállítás . Mellesleg a növények nem szeretnek sötét dobozban lenni 1-2 napig , ráadásul fennáll a veszélye , hogy nem megfelelő küldeménykezelés esetén a növények  összetörnek a dobozban .

  •  Naponta több telefont kapunk , hogy mikor lehet kitenni a muskátlikat ? Mikor lehet kiültetni az egynyári növényeket ?

   Biztosan csak a fagyos szentek után lehet őket kitenni (Szervác , Pongrác,Bonifác május 12,13,14) . Ezt manapság azonban senki nem tartja be   és sok esetben erre az időpontra már szinte      elfogynak a muskátlik kertészetünkből  . Ezért a vásárlói nyomásnak engedve úgy termesztjük a muskátlikat , egynyári és balkon növényeinket , hogy április közepére kifejlett virágzó állapotban  várják a vásárlókat . Az ideális vásárlási időpont tehát április közepétől május közepéig terjed .

  • Faiskolai árut nem tartunk . ( Fák , cserjék , örökzöldek , gyümölcsfák stb.)
  •  Nyitvatartásunk év közben többször változik , hiszen az év folyamán a termesztés és értékesítés szempontjából több csúcs és holt szezon van .

    Kérjük kísérje figyelemmel az aktuális nyitvatartást az Elérhetőségeknél .

 

 

Go to top